Creatief Nederlands- en Engelstalig communicatiebureau

| “Re·be·lieve” |

‘Rebelieve’ staat voor aan de slag gaan in het vertrouwen dat je je bestemming gaat bereiken. In onze visie hangt dit vertrouwen nauw samen met de kracht van communicatie. Wij zijn een creatief, tweetalig (Engels en Nederlands) communicatiebureau. Ons doel: jou in staat stellen optimaal verbinding te maken met de mensen en organisaties die er voor jou toe doen.

Concept & realisatie door rebelieve

Opdrachtgever MORE,
concept & script door rebelieve

Animatie door Studio Noord,
concept & script door rebelieve

Bekijk ons portfolio

Benieuwd waar samenwerking met rebelieve je kan brengen? Bekijk de (Engels- en Nederlandstalige) teksten, ontwerpen en video’s die we maken voor klanten als Darling Ingredients, Evalan, FlowerWatch, MORE (bijv. Universiteit Twente), Lukkien of de 4TU.Federation van technische universiteiten in Nederland.  Nieuwsgierig naar meer? Neem contact met ons op: we zijn voortdurend op zoek naar vernieuwing, verbreding en ontdekking.

CREATIEF COMMUNICEREN

Gehoord worden is een fikse uitdaging in onze overprikkelde wereld. Scherp durven zijn, opvallen en tegelijk dicht bij jezelf blijven helpt je om je plaats te vinden: je wilt je graag positioneren op een manier die bij jou en je product past. Bij rebelieve helpen wij anderen om creatief te communiceren. We ontwerpen, creëren teksten, maken video’s, geven frisse adviezen en helpen je om je positie te (her)vinden. Werk met ons samen en je boodschap wordt opgepikt – terwijl jij de behoeften en wensen oppikt die essentieel zijn voor jouw doelgroep.

Advies

Het belangrijkste in communicatie is horen wat er niet gezegd wordt

Copy

Het juiste woord op de juiste plaats op het juiste moment kan alles veranderen

Design

Design is als magie: op soms onnavolgbare manieren maakt het alles anders.

Video

Film: de taal die vloeit

Morgen een verschil maken? Neem vandaag contact op