OVER ONS

Rebelieve is een creatief, tweetalig (Nederlands & Engels) communicatiebureau gevestigd in de omgeving van Apeldoorn. Onze ambitie: klanten die uitblinken in hun vakgebied in staat stellen om hun purpose te bepalen en die excellent en doeltreffend te communiceren in het Engels en het Nederlands. We geven marketing- & communicatieadvies, ontwikkelen concepten en creëren teksten, design en video’s.

Ervaring & jong talent

Rebelieve is een frisse startup die jou kan helpen je doelgroepen te overtuigen. Ons bureau is opgericht door Stephen Teeuwen. Zijn ruim dertig jaar ervaring in de journalistiek, schrijverij en story productie is nu gecombineerd met de business- en communicatieskills van een aantal slimme jonge geesten, onder wie Stephens zonen Jesse en Joab.

CREATIEVE AANPAK

Vertrouwen is alles

Aan werken en creëren op topniveau gaat altijd één ding vooraf: vertrouwen. Denk aan:

Zelfvertrouwen
Vertrouwen in je team
Vertrouwen in je klanten & leveranciers
Vertrouwen in het creatieve proces
Vertrouwen in het grotere plaatje

Ontzorg jezelf: vertrouw je uitdaging aan ons toe

In elk creatief proces zijn er momenten waarop je het werk moet loslaten. Soms doe je dat door het te delen. Juist dan krijg je nieuwe inzichten. Ons doel is om jouw creatieve proces die extra boost te geven: deel je uitdaging met ons en vertrouw erop dat we samen de klus geklaard krijgen.

 

 

Doorbraak nodig? Deel je communicatieuitdaging met ons